Már lecsúsztam az egyetemre való jelentkezésről? Egyébként levelező önköltségesen közepes tanuló is bekerülhet?
1. Az ideiről igen. Legfeljebb pótfelvételi lesz.
2. Nincs kizárva.
#2: nem, neked nem.
Direkt leírtam a szót, hogy "pótfelvételi", erre Te visszakérdezel. Nem tudom, mit szeretnél egy egyetemen.
Bárki jelentkezhet a pótfelvételin, akit az általános eljárásban nem vettek fel sehová, tehát az is, aki nem is jelentkezett. Annyi, hogy csak egy szakra lehet, úgyhogy jól fontold meg.
Elviekben igen, bekerülhet. A pontszámokat elnézve, van, aki rosszabb eredményekkel jutott be. De nyilván nem mindegy melyik egyetem melyik szakáról van szó, és az se, hogy milyen érettségi eredményeid vannak.
Gondolom, a Gábor Dénes Egyetem (GDE) és a Tokaj-Hegyalja Egyetem (THE).
Mindkettő arról hírhedt (főleg itt az oldalon), hogy nincs kimondottan magasan az a bizonyos léc sem a felvételi során, sem magán az egyetemen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!