Hogyan kell SZTE kollégiumba jelentkezni?
Moduloban van egy olyan hogy "Általános szociális helyzetfelmérési adatlap". Azt kitöltöd. Nem egyszerű, de ha elakadsz hívd fel a karodhoz tartozó HÖK-öt és segítenek, de van kitöltési segédlet ha rákeresel.
Ha ez a lap meg van nyitva, találsz egy olyat a felső kör alakú zöld ikonokban hogy csatolt űrlap kitöltése, én hármat szoktam kitölteni.
Van egy olyan hogy "városi tanulóbérlet igénylése", ezt érdemes beadni, mert mindenkinek szoktak adni tökingyen szemeszter bérletet tömegközlekedésre.
"Rendszeres szociális öszöndíj igénylés"-én ezt is minden félévben beadom, vagy megkapom az anyagi helyzetem alapján vagy nem, de nem veszíthetsz vele.
És jön a lényeg, "Kollégiumi jelentkezés". Jelöld meg azt az egyet amit mindenképp akarsz, várólistán pedig minden mást nyugodtan, az se baj ha más kar kollégiuma.
Ha bármi nem világos, a karod HÖK-jét zaklasd nyugodtan telefonon, úgyis az a dolguk hogy tájékoztassanak, az egyetemre elég jellemző sajnos hogy információfukarok, és mindem szhart utánajárással meg random emberek zaklatásával tudsz kideríteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!