Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet azért nem kaptam sms-t...

Lehet azért nem kaptam sms-t a pontokkal kapcsolatban, mert külföldi számom van?

Figyelt kérdés
2 éve érettségiztem, akkor 20:05-kor jött. Most szakot váltok, ebben az évben külföldön voltam, külföldi számot adtam meg, nem olvastam olyat, hogy ezt ne lehetne. Értem, hogy nem pontban 8-kor kapja mindenki, de 10 óra elmúlt, ha eddig nem jött… Amúgy felvettek, csak azért mégiscsak vártam az smst, el akartam menteni.
júl. 24. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is külföldi számom van és nem kaptam sms-t...
júl. 24. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam még, én erdélyi vagyok.
júl. 24. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se kaptam és magyarországi vagyok. Tavaly 20:11-kor jött, megnéztem.
júl. 24. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:
A mai napig sem kaptam, de már nem is fogok. Megnéztem felvin, elolvastam az erről szóló részt, külföldi számot is be lehetett írni, le volt írva milyen formátumban, meg is adtam, jól adtam meg, jó számot adtam meg, de semmi.
júl. 26. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem se jött semmi :) elengedtem ezt a dolgot már
júl. 26. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam, szerintem nem küldenek.

E-mailt sem kaptam még, az nektek jött?

júl. 26. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Még email sem jött, de szerintem az még korai lenne.
júl. 27. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!