Honnan tudom meg, hogy felvettek?
Figyelt kérdés
Ma hírdették ki a ponthatárokat. Az a helyzet, hogy a felvételikor én ugye kiszámítottam a pontjaimat, de nem írtam fel. Nem gondoltam volna, hogy fog kelleni ahhoz, hogy megtudjam hova fettek fel. Azt hittem e-mailben fog értesíteni az adott egyetem. Kb. azért rémlik mennyi pontom volt, de már nem emlékszem pontosan.
Gondolom később fognak azért e-mailben és SMSben is értesíteni, de egyenlőre még nem érkezett hír egyik egyetem felől sem.
júl. 24. 21:12
11/11 anonim válasza:
Kérdező, nem akarlak megbántani, de ha ezt a felvételi döntést nem sikerült értelmezni, akkor lesznek itt még problémák az egyetemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!