Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Passzív voltam tavaly, idén...

Passzív voltam tavaly, idén minek számítok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tavaly felvettek egyetemre, viszont az első két félévet azonnal passzívban töltöttem szakmaszerzés céljából. Idén megyek először egyetemre aktív státusszal, de alig tudok valamit. Én mehetek így gólyatáborba, egyáltalán annak számítok? Kikkel leszek egy évfolyamban? Akik tavaly lettek volna a szaktársaim, vagy akiket idén vesznek fel? Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, nagyon el vagyok most ebben veszve. :(

2024. júl. 23. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérezdkedj be a most induló facebook csoportba, írj az adminnak, és simán elmehetsz gólyatáborba is, megismerkedhetsz szaktársakkal is.
2024. júl. 23. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
az lemaradt hogy akiket idén vesznek fel.
2024. júl. 23. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Akiket idén felvesznek, azokkal leszel egy évfolyamon meg azokkal néhány tárgyesetében, amelyeket nem vettek fel vagy nem sikerült. Én a gólyatábort hagynám.
2024. júl. 24. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!