Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyiken ajánlanátok: MA-s...

Melyiken ajánlanátok: MA-s tanári diploma vagy bölcsész diploma megszerzését? (magyar-média szakpárral)

Figyelt kérdés
A tanári diploma egy fix pontot jelentene munkavállalás szempontjából, de a bölcsész diploma talán több lehetőséggel kecsegtet nem beszélve arról, hogy egy tanár mennyit keres ma, annak ellenére, hogy minek van kitéve munkája során... elég idegtépő és ha nem vagy elég határozott, véged. Akkor hát melyik a jobb?
2010. nov. 1. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"a bölcsész diploma talán több lehetőséggel kecsegtet"

- Pontosan mivel is?

A tanárképzés során is elég sokat megtanulsz abból, amit diszciplináris képzésen tanulnál.

2010. nov. 1. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én sem nagyon értek egyet.

2010. nov. 1. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

És mivel?

2010. nov. 1. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

bölcsész diplománál több lehetőség... igen ott a McDonalds, Burger king és egyéb gyorséttermek...

A tanári fix, az mindig kell, mástnem különtanárnak :)

én azt választanám

2010. nov. 1. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:
hát a több lehetőséget úgy értettem, hogy mivel a szakpár magyar, média, így a média miatt talán a bölcsész diplomával a médián belül is elhelyezkedhetek, a magyar-média párosítás végülis nem rossz szerintem, erre a célra, viszont tanári diplomával ez kevésbé lehetséges...
2010. nov. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!