Mégis hova menjek tovább? Mit tanuljak?
Figyelt kérdés
Itt vagyok 32 évesen és sajnos suli után melózni kellett, de most tartok ott, hogy érzem, több vagyok egy betanított gyári melósnál. Minek lenne értelme nekiállnom ennyi idősen? Amik érdekelnek (történelem, néprajz) egyáltalán nincs jövője véleményem szerint.2024. júl. 21. 22:15
1/3 anonim válasza:
Csak olyat érdemes tanulni amit érdekel. Fix jó fizetést Magyarországon az orvosok, egyes mérnökök, programozók, esetleg közgazdászok kapnak. A többiek pedig vagy kihoznak valamit a szakjukból, vagy nem.
Ha a töri érdekel akkor tanuld azt. Ez nem jó hozzáállás hogy nincs jövője.
2/3 anonim válasza:
Egy keresett szakma nem érdekel ? Nem feltétlenül csak egyetemben érdemes gondolkozni. Nálunk a vizszerelő 8 órában 450 netto korul kap plusz céges kocsi mivel nem buszozna az fix. Az a lényeg, hogy a betanitott munkából kerulj ki. Néz meg, egyre könnyebben engedik be ilyen munkakörökre a külföldi munkaerot illetve ezerrel folyik az automatizálás. Egyre nehezebb dolgod lesz.
3/3 anonim válasza:
Van érettségid? milyen jegyekkel? emelted van?
1# "Csak olyat érdemes tanulni amit érdekel."
Ilyen nincs, minden egyetemen vannak töltelék tárgyak, amiket le kell tudni ha érdekel, ha nem...
2# +1
Szerintem is jobban járnál egy szakmával (kivéve ha már nem bírod a fizikai terhelést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!