Személy és vagyonőri vizsga díja mennyi?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 14:20
1/10 A kérdező kommentje:
Nem a különbözteti vizsga díjára lennék kíváncsi.
2024. júl. 16. 14:20
2/10 Thunderfairy válasza:
Én találtam egy online tanfolyamot 80 000 FT-ért. Arra lesz csak jó hogy meglegyen a papir és felmondhassak végre.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem a tanfolyam árára gondoltam 2-es. Hát ha valami normálisabb helyre mész akkor majd illik tudni valamit, én rendes oktatásban csinálom és kell tanulni rendesen, bár ahogy elnézem sok sok leendő kollégát pont azért van ilyen szar helyzetben ez a szakma mert mindenki csak pénzért veszi a végzettséget aztán tele van a szakma 8 általánossal rendelkező buta emberrel akik lesz...ják hogy feketén SZrè hgyè dolgoznak.
2024. júl. 16. 16:12
4/10 anonim válasza:
Egyik képzésen sem veszik komolyan ezt a szakmát. Csak fizesd ki az a lényeg. Én a legfelkapottabb suliban vagyok. Gyakorlatilag bejárni alig kellett. Az oktató a hat órás oktatás helyet csak egy de maximum másfél órát tart és vége is. Kb semmit nem tanít. De legalább oda adták a táv oktatást is ajándékba, na az nagyon jó minden benne van és sokal többet ér mint a jelenléti oktató. Hála istennek már nem kell bemenni csak vizsga van hátra. Személyesen egyébként sem önvédelmi fogàsok nem voltak, sem az eszközök bemutatva nem voltak tényleg semmi. Ha a legjobb suli ilyen milyen lehet a többi??
5/10 anonim válasza:
Amúgy lehet azért szarja le mert a tavoktatàs amit adtak tényleg elég jó és száz százalékban át adja a tudást. De azért legalább eszközöket be mutathatta volna élőben azt azért látni kéne mindenkinek.
6/10 A kérdező kommentje:
4-es nálunk az oktatás része nagyon jó, részletes, sokat írunk van könyv is, egy 30 évig rendőrségnél dolgozó oktató van, alezredes úr. 😁
2024. júl. 20. 01:39
7/10 anonim válasza:
Könyv itt is van, szerencsére a tavoktatàs nagyon jó, amúgy sem szeretek én ilyen helyekre bejárni. Plusz legalább semmit nem kellett leírni. Csak azt hittem majd komolyabban veszik a jelenlétit is.
8/10 anonim válasza:
Nekem ma meg is lett jelesre, ti mikor vizsgáztok?
9/10 A kérdező kommentje:
8-as gratulálok. :D
aug. 6. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!