Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek a leggyakrabban előford...

Melyek a leggyakrabban előforduló esszé témák az emelt töri érettségin?

Figyelt kérdés

júl. 3. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen nincs, bármi lehet a követelmények közül.
júl. 3. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, elméletileg bármi lehet, viszont vannak témák, amik az elmúlt években többször is visszaköszöntek. Ilyen például az ENSZ, Károly Róbert stb. Ehhez hasonlóakra gondoltam.
júl. 3. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem köszöntek vissza többször, én ezeket még nem láttam mint esszé téma.
júl. 3. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg nincs ilyen, ha valami többször szerepelt, az csak véletlen. És a hiedelemmel ellentétben évfordulókra sem választanak ki szándékosan témákat.

Felesleges ezen rugózni, csak tanulj meg mindent, amit tudsz, és vagy szerencséd lesz, vagy nem.

Üdv, egy volt emelt töris :)

júl. 4. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az hamarabb lenne logikus, hogyha egy adott téma többször is előfordult az előző években, akkor pont nem azt veszik elő ötödjére is. De ilyenekre felesleges építeni tényleg.
júl. 4. 01:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában ami előző évben volt, az következőben 1000%, hogy nem jön elő. De ezt akár az előző 3-5 évről is el lehetne mondani, mert az is gyakori. Mindenesetre ne azt logikázd, hogy mi lesz, hanem mindegyik eshetőségre készülj fel. Ne álltasd magad, hogy "jajj ez a téma már rég voltak biztos ez lesz". Nem biztos. Ne ess pofára.
júl. 4. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 ez nem igaz, pl a nagy gazdasági világválság is két egymást követő érettségi időszakban is előkerült
júl. 4. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7, de ennek lehetősége 1 a 10-hez. Ha az elmúlt 5 évben volt, akkor tuti nem mostanában lesz ilyen megint.
júl. 4. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, éppen ez a lényege.
júl. 4. 20:49
 10/10 MDaniel98 ***** válasza:
56%
Az, hogy mik kerülnek be az ilyen érettségiben mint feladatok kizárólag attól függ, hogy éppen milyen lábbal kelnek fel azok az emberek akiknek hatalmában áll ilyeneket összeállítani.
júl. 7. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!