Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen fajta táskát vigyek...

Milyen fajta táskát vigyek középsuliba?

Figyelt kérdés

Most megyek 9.be és nem tudom milyen fajta táskát kéne vegyek,oldaltáskát vagy hátitáskát? Igazából szín, minta most lényegtelen.Az osztályomba fittnes és divattervező ugymond tanulók járnak ha ez esetleg befolyásol bármit...

Válaszokat előre is köszönöm

Válaszok

2024. jún. 28. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Amilyen neked tetszik. Ha mindenképpen mások ízlésének és igényének akarsz megfelelni, akkor ne vegyél táskát szeptember közepéig, amíg ki nem derül mi az elvárás.
2024. jún. 28. 15:58
 2/7 anonim válasza:
0%
Tesco szatyor
2024. jún. 28. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
16+ évesen még nem középiskolába jársz? Wow!
2024. jún. 28. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen messze van a középiskola az otthonodtól.

Ha sétálni kell a suliig, akkor praktikusabb a hátizsák. Ha hoznak-visznek akkor lehet válltáska.

Szerintem.

Nekem válltáskám volt (egyszerű sötétkék) mert a kolesz 1 percre volt a sulitól, Ált. suliba hátizsákkal jártam mert 2,5km séta volt.

2024. jún. 28. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazabol ilyenkor jovok ra mennyire segítőkészek az emberek...

Tényleg nem értem miért kell ez

Persze a 4 esnek koszonom, de kiirok egy artalmatlan kérdést erre mindenki bunkózik. 1, nem akarok megfelelni masoknak csak 5 evig ezzel az osztallyal kell lennem es nem akarok rossz benyomast kelteni. Es nemreg lettem 15 az h ezen az aldalon mi van irva az lényegtelen

2024. jún. 28. 22:26
 6/7 A kérdező kommentje:
De amugy meg a kerdest is ekezettek irtam ki h ne kosson senki bele, de komolyan nem értem miért ilyenek manapság az emberek
2024. jún. 28. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:

A nem akarok másoknak megfelelni után egyből leírni, hogy "nem akarok rossz benyomást kelteni", az pont a megfelelési kényszer. Nehogy mások rosszat mondjanak, nehogy mások elvárásainak ne feleljek meg. Közben egy nyamvadt táskáról van szó, és még nagyobb poén, hogy "divattervező" szakon vagy micsodán, tehát pont ott kellene a saját stílusodnak és ízlésednek érvényesülni, és felvállalni azt, aki vagy és ahogy te látod a világot.

Ugyanígy meg fogod kérdezni, hogy milyen stílusú ruhákban járhatsz és milyen hajat vágathatsz, nehogy rossz benyomást kelts bárkiben? Nehogy önmagad merj lenni, csak amit az osztály elvár.

2024. jún. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!