Nem tudtam megjelenni az érettségi eredményhirdetőn, hogy tudom átvenni a papírt (szintemelő)? Kipostázzák? Ha igen, mikor? (nincs rajta a behívón)
Figyelt kérdés
jún. 27. 13:22
1/11 anonim válasza:
Ige kipostázzák
Nem tudni pontosan mikor, de nyilván a közeljövőben
2/11 A kérdező kommentje:
és akkor nekem ezzel nem lesz már dolgom a felvi.hu-n?
jún. 27. 17:32
3/11 anonim válasza:
Nem, semmi
Nekik megvan minden a nyilvántartásban
4/11 A kérdező kommentje:
És esetleg én azt nem láthatom valahol?
jún. 27. 19:01
5/11 anonim válasza:
Nem hiszem, max ha bemész megkérdezni ott ahol csináltad az érettségit, mert nekik elvileg benne van a rendszerben
6/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm, ugye nekem már van érettségi bizonyítványom, idén csak szintemelőt kellett raknom, és a felvi.hun már ott vannak az eddigi eredmények a táblázatban csak az idei nincs még, nem tudom mikor jelenik meg
jún. 27. 22:09
7/11 anonim válasza:
Majd még hetek múlva, nem szokták elsietni
9/11 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, nem tudja valaki hogy be lehet e érte menni valahova hamarabb, mint hogy kipostázzák? Kormányhivatalba vagy ilyesmi?
10/11 anonim válasza:
Nem lehet bemenni sehova. Ki fogják postázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!