Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Önkéntes vagy közösségi...

Önkéntes vagy közösségi szolgálat a fociban?

Figyelt kérdés
Lehet-e a nagyerdei stadionnál foci témában önkéntes munkát vállalni vagy 50 órás közösségi szolgálatot végezni, és ha igen mit?
jún. 20. 03:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ràm hallgatsz, olyan közösségi szolgàlatot keresel ahol okosba igazolnak neked könnyű "munkàért". Majd elmész szabadidődben focizni ha ennyire szereted. Az hogy ezer az egyhez kikapod hogy takaríthatod az öltözőt, nem nagy élmény. Illetve kapnak elég pénz, kis teljesítményért. Ne menj még oda ingyen dolgozni meg nyalni nekik. Elég ha fizeted majd az adódat pàr év múlva, azt úgyis elnyelik.

Tudd le a közösségi szolgàlatot a lehető legkönnyebb módon, és focizz annyit amennyit csak tudsz szabadidődben ha ennyire élvezed.

jún. 20. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ha szereti a dolgot, akkor élmény lehet egy öltöző kitakarítása is, mégiscsak testközelben lehet olyan helyeken, ahol a "földi halandó' meg sem fordulhat.
jún. 20. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Van néhány szervezet, amely önkénteseket szervez sporteseményekre. Kapásból a Sport-Önként ugrik be, de van még pár ilyen. Hogy pont a nagyerdei stadionhoz (Debrecen?) van-e bármelyiknek kapcsolata, azt nem tudom. És én is úgy gondolom, hogy sportönkénteskedni hatalmas kaland, feltétlenül megéri.
jún. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!