Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE-ETSZK, a Béke utcai...

SZTE-ETSZK, a Béke utcai kollégium milyen?

Figyelt kérdés

Annyit láttam hogy a Madzsar a sulihoz van közelebb, a Béke a belvároshoz, de azzal sem vészes az utazás (~20 perc), azt jelöltem inkább mert van közel kondi meg boltok.

Még nem voltam kolis, felvilágosítanátok hogy mire számíthatok? Milyen az élet, mennyire lehet megszokni ezt az életformát, mik azok a hasznos eszközök amik kellenek a mindennapokhoz, mosási lehetőség, ha éjszaka akarok tanulni akkor mehetek-e a tanulószobába, van-e fagyasztó, ha nagyon mem jövünk ki szobatársakkal lehet-e cserélni, ilyenek. Minden apróságot mondjatok el, nagyon izgulok és kicsit megnyugtatna ha tudnám mire számítsak.

jún. 15. 19:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!