Hogyan tanultok?

Figyelt kérdés

Tudnátok mondani olyan tanulási tippeket ami bevált nektek?

Kiváncsi vagyok, hogy ti, hogyan vélekedtek.

#tanulás #tipp #tips&tricks
2024. jún. 3. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak régebben az anyag leírása jött be, illetve a puskakészítés.

Én hangosan szoktam felolvasni,nekem az vált be.

Nagyon jók a tanulókártyák is, ezt szintén próbáltam a lányommal.

Ismerős pl úgy tanult nyelvet, hogy felmondta kazettára ( igen, ilyen régen :D ) és azt hallgatta munka közben.

Kérdés , hogy általános, középiskola, vagy tanfolyam.

2024. jún. 3. 23:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2024. jún. 4. 07:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Középsulis töriről lenne szó.Általánosban szerettem a törit Mátyás királyig, utána kb szenvedtünk és egyszerűen nem megy a fejembe az agyag.

De nagyon szépen köszönöm a segítséget.

2024. jún. 4. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Van millió tankocka meg egyéb netes alkalmazás, esetleg azt próbáltad már? Vagy, ha nevek, évszámok,akkor kártyákat csinálni belőle és azt tanulni? Minél rövidebb vázlatokat írni róla? Párosítós játékok?
2024. jún. 4. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak úgy marad meg, ha egyszerűen bemagolom. Leülök és addig olvasgatom/mondom magamban amíg nem tudom visszamondani papír nélkül.

Sok mindent próbáltam már de azokkal nem volt hatékony. Persze ez attól is függ milyen tárgyról van szó.

2024. jún. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!