Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a szóbeli...

Hogyan zajlik a szóbeli érettségi, ha kormányhivatalon keresztül jelentkeztem?

Figyelt kérdés
Online jelentkeztem angol emelt érettségire, és egy kicsit összezavart a szóbeli. A vizsgabehívó azt írja, hogy 06.11-én kell mennem 13:00-ra, akkor nem kell előbb odamennem, vagy valami köszöntőre vagy ilyesmi? Sajnos nem tudom a menetét a szóbelinek, mert a covid alatt érettségiztem és nem volt. Nyilván ha ennyi, akkor fél órával legalább, de szerintem egy órával előtte biztosan ott leszek, csak szeretném tudni, hogy nem kell-e valahol előtte megjelenni. Köszönöm a segítséget!

2024. máj. 30. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs köszöntő ilyenkor. A feltüntetett időpont előtt 30 perccel kell megjelenned.

Sok sikert!

2024. máj. 30. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Te mindenben ilyen határozatlan, elesett jellem vagy? Ha a hivatalos tájékoztatón az szerepel, hogy 06.11 13:00-ra kell megjelenni és semmi egyéb információ arra vonatkozóan, hogy a köszöntőn kötelező megjelenned vagy egyéb teendőd van-e akkor értelemszerűen a hivatalos tájékoztató alapján kell eljárnod, azaz 06.11-én 13:00-ra megjelenni a kijelölt helyen és kész.
2024. máj. 30. 22:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 1#

2# nem vagyok határozatlan és elesett, nem gondolnám, hogy ezt így ismeretlenül ebből az egy kérdésemből megállapíthatod. Ha semmi hasznosat nem tudsz mondani, minek írsz? Azért bizonytalanodtam el btw, mert munkatársaim kérdezték, hogy nem lesz-e valami ilyesmi előtte, és elgondolkoztam rajta.

2024. máj. 30. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Ha lenne előtte még valami, arról kaptál volna tájékoztatást.
2024. jún. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!