Csak magamban tudom elmondani az anyagot. Valami tanács erre?
Most 30 felett nekiálltam tanulni és tanulok is becsülettel, minden nap,jegyzeteket készítek, gyakorló feladatlapokat oldok meg (írásban sikerül is), ismételek, magamban elmondom az anyagot, de amikor megpróbálom felmondani hangosan, akár úgy hogy senki nincs ott, akár másnak, mindig lefagyok. Egyszerűen nem tudok olyan gyorsan gondolkodni, mint ahogy beszélni kellene. Gondoltam, biztos a kiesett rutin és majd belejövök, de már nincs sok hátra a vizsgáig és a problémám nem javul.
Mikor még iskolába jártam, ilyen bajom nem nem volt. Túl okos nem voltam, lassan tanultam, de amit megtanultam azt vissza tudtam mondani, pedig akkor mindig nagyon izgultam is.
Ezen hogyan tudnék javítani?
Ha a visszaidezessel van gond, akkor mnemotechnikai modszerekkel tudsz javitani a helyzeteden.
Nekem pl. ez valt be.
Szobeli vizsgara keszulsz?
Köszönöm!
Írásbeli és szóbeli vizsga is lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!