Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4,25 tanulmányi átlag egyeteme...

4,25 tanulmányi átlag egyetemen milyennek számít?

Figyelt kérdés

máj. 28. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván szakfüggő. De a legtöbb helyen ezért az átlagért teperni kell, úgyhogy ez egy jó eredmény. De szerintem ne ezt nézd, a 3.5 átlag se lenne rossz.
máj. 28. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon egyetemtől/kartól/szaktól függ, de nem hangzik rosszul
máj. 28. 20:21
 3/9 A kérdező kommentje:
KRE GESZK
máj. 28. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk ez a kb. az átlag felett van, tehát egy 4-es skálán "3-as"
máj. 28. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jónak. Nagyon jónak.
máj. 29. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem már az is jó,ha tudom tartani az állami ösztöndíjas helyemet villamosmérnöki szakon...De pl. olyan helyen ezt az átlagot nem mondanám jónak,ahol be se mész egyszer se évközbe előadásra és úgy se buktatnak meg...Szval hely függő nagyon
máj. 29. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6. Én ugyanígy vagyok mat-fiz tanárin. Örülök, ha nem sorolnak át. Mondjuk akkor otthagyom, s átjelentkezek járműmérnökire. Viszont lehet, a kérdező levelezőre jár, urambocsá, távoktatásra jár, ahol eleve kevesebbet kell bejárni.
máj. 29. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
Én mérnökin 4.6 vagyok súlyozott göngyölt átlaggal, 6.félévben 🤷 Ne gondold annyira menőnek, mindig van nálad jobb. Nálam is.
máj. 30. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Most már 4,68 az átlagom
jún. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!