Államvizsgán mennyire gyakori a buktatás?
Figyelt kérdés
Olvastam kommenteket, hogy aki odáig eljut azt is átrugdossák valahogy az államvizsgán és hogy laza könnyed, beszélgetős vizsga.
Az én szakomon többen is buktak.
Nekem bő egy hét múlva lesz, de vagy 10 tételt még nem tudok
2024. máj. 28. 16:27
1/3 anonim válasza:
Hát az orvosin talán elhiszem, hogy buktatnak, de sehol máshol nem hallottam még bukott diákokról államvizsgán. Kettest mindenki megkapta, legalábbis a mi egyetemünkön. Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen, de igen ritka. Ha nálatok pont előszokott fordulni, akkor nem ártana körbe kérdezni, hogy mi miatt buktattak.
2/3 anonim válasza:
Nem gyakori, ott már nem szoktak szemétkedni, többnyire azt buktatják, akinek fogalma sincs az adott témáról. Nálunk egy bukás volt, de ő utána mondta is, hogy csak pár könnyebb tételt tanult meg, de nem volt szerencséje és olyat húzott, amiről nagyjából semmit nem tudott mondani. Próbáltak segíteni neki, kérdezgették, de semmire nem tudott válaszolni, szóval így nem meglepő, hogy nem engedték át. Aki legalább nagy vonalakban tudja, hogy miről van szó, azt kettessel át szokták rugdalni.
3/3 anonim válasza:
Attól függ hol. Nàlunk jogon buktattak ezerrel, hiàba volt 5 darab vizsgatàrgy, amiből mind 60 téte, a Polgàri jog 90 tétel. Volt olyan, hogy egyik tanàrnak rossz napja volt és azon a reggeli alkalmon mind a 15 ember bukott. Majd aznap délutàn jófej tanàr vizsgàztatott aki 15-ből 15-öt àtengedett. Kicsit nevetséges hogy ezen múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!