Szerintetek ez igy milyen egy gyakorlati vizsgán?
Ma mentem Szakmai vizsgára Első dolog beléptem a suliba leültem a géphez és rögtön a billentyűzetet kellet cserélni, mert nem volt jó. Aztán kiderült egy gépen sincsen fent az a program ami kell azt is nekünk kellett feltelepíteni.
Majd nekem a program nem akart működni újra kellett telepítenem. ( a gép az nagyon lassú volt azt hozzáteszem) Majd jöttek a feladatok. Weboldalnál volt olyan, hogy állatmenhelyel foglalkozik megnyitottam azt volt egy online webáruház oldala volt ott.
A tanár arra azt mondta, hogy írjuk át. (Az oldal 10000 soros kódbol állt) A feladatleírást meg amit a tanár adott nekünk tele volt helyesírási hibával és nehezen lehetet értelmezni a szöveget. pl styles.css helyet sty.css meg ennél súlyosabbak voltak.
Még a mai nap történt szintúgy Ádámnak volt problémája az egyik programmal rendszergazda jött és harminc perc alatt megoldották, hogy működjön a program.
Ádám kérdi: hogy csináljam meg most ha egy csomó idő elment ezzel? Rendszergazda mondja (aki csinálta a feladatsort): nem tudom így jártál old meg.
Ez azért kicsit bunkóság volt tőle szerintem.
Milyen iskola ez?
Jegyzőkönyvet kell felvetetni azonnal. Olyan nincs, hogy nem engedik meg. Akkor rögtön menni kell az igazgatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!