A huszadik században miért volt kötelező bejárni órára szakközépben, mikor az érettségi volt a lényeg?
Csomó időt kibsztam az ablakon, az idő még pénz. Mentem volna dolgozni. Már van az u.n előrehozott érettségi ami nagy segítség a mai diákoknak. Egyedül feltétel az osztyzóvizsgák. Az érettségit elzárnák a diáktól addig, míg a hetesi gyakorlatokat nem teljesíti ( de nem évülne el).
Végül már csak a gyakorlati érettségi lenne a melóhelyen.
Ez olyasmi.követelmény mint hogy az államvizsga mellé kellett egy nyelvvizsga is hogy diplomát kapjunk.
A sok.sallang tárgyat is hülyedégnek tartottam ( fizika, kémia, tesi). Miért nem lehetett ezt pénzzel kiváltani?! ( Fizetni a sulinak). Tönkretették a Földi pályafutásom, meg hogy a fősuliröl se lóghattam, szemináriumra be kellett járni.
Csomó évem elúszott. Végül skizofréniát kaptam.
"A sok.sallang tárgyat is hülyedégnek tartottam ( fizika, kémia"
Gondolom az már nem jutott el a tudatodig, hogy valaki ebben az irányban szeretne tovább tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!