Aki részt vett már ilyenen az megírná hogy milyen és mire kell számítani? Minden érdekel. Hány feladat, mikor kell beszélni vagy mit kell mondani? Külön kell ülni és megoldani a feladatokat vagy az elnök elé kell ülni?
2024. máj. 10. 15:10
1/8 anonim válasza:
Nem a matektanároddal lesz. Vele kell megbeszélni miből lesz pontosan. Olyasmi feladatok lesznek mint az érettségi első részénél, csak szóban kell megoldani
2024. máj. 10. 15:11
2/8 anonim válasza:
Dehogynem a matektanárával, te miről beszélsz? A tétel tartalmaz három egyszerű, az elméleti anyag elsajátítását számon kérő kérdést (definíció, tétel kimondása, tétel bizonyítása, vagy ezek közvetlen alkalmazását megkívánó egyszerű feladat), valamint 3 feladatot. Minimum 30 perc kidolgozási idő, utána 15 perc a bizottság előtti elmondására. Az írásbelinek és a szóbelinek együtt kell 38 pontnak lennie a ketteshez.
2024. máj. 10. 17:25
3/8 anonim válasza:
#2 nem kell mindjárt támadni, a nemet az utolsó mondatra írtam, hogy nem külön elnök előtt lesz. Vagyis ott lesz az is, de a matektanára bonyolítja le
Elfelejtettem kitenni a vesszőt, ennyi.
2024. máj. 10. 17:34
4/8 anonim válasza:
Nahát akkor most megtanultad, hogy egy vessző nem valami fölösleges dekoráció, hanem a megléte vagy a hiánya totálisan az ellenkezőjébe tudja fordítani a mondatot. Úgyhogy ne engem tegyél hunyóvá azért, mert én azt olvastam el, amit te leírtál.
És ha már visszavettem a szót: egyáltalán nem olyan egyperces feladatok lesznek, mint az írásbeli első részében.
2024. máj. 10. 17:40
5/8 anonim válasza:
De te vagy a hunyó mert direkt belekötsz a másikba, ezt élvezed. Te még biztos soha egy vesszőt se felejtettél el:)
Nem mondtam hogy egyperces feladatok lesznek, azt mondtam hogy nehézségben hasonlóak
A válaszaid jelentve lettek provokatív viselkedésért.
2024. máj. 10. 17:54
6/8 anonim válasza:
Hát az lehet, hogy jelentve lettek, de törölve nem lesznek. Nehogy már én provokáljak azért, mert te nem azt írtad, amit akartál, és amit írtál, az a válasz nem helyes! És nem, a feladatok nehézségükben nem hasonlóak az első részhez, legfeljebb akadhat köztük maximum kettő olyan könnyű is, ha rendes a tanár.
2024. máj. 10. 18:14
7/8 anonim válasza:
Egyébként gondolom tényleg hasonló mint az érettségi első része. A tanároddal lesz meg a bizottság előtt. Sok sikert. Írj ha szükséged van segítségre.
2024. máj. 24. 09:25
8/8 anonim válasza:
Hát ne gondold, mert nem így van. Hogy te egy ténykérdésről mit gondolsz, azt ne hozd nyilvánosság elé, mert kifejezett kárt okozol vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!