Mióta kell leadni a diákigazolványt, ha az már nem érvényes?
Figyelt kérdés
2008 végén igényeltem állandó diákigazolványt, melyet 2009 januárjában kaptam kézhez. Ez ugye 2009 október 31-ig érvényes volt. A 2009/2010-es tanévre nem igényeltem újat. Most, egy évre rá jön a felszólítás, hogy szíveskedjek bevinni ezt a diákigazolványt a titkárságra jogosultság hiánya miatt. Én már rég kidobtam az igazolványt, mivel egy éve nem is volt érvényes.2010. okt. 28. 15:22
1/3 anonim válasza:
1. Teljesen mindegy hogy miről is van szó, igazolványt SOHA nem dobunk ki!
2. Milyen suli? Még nem hallottam róla, hogy vissza kéne valahol adni, pláne ha nem is érvényes
2/3 Katje válasza:
Bizony le kell adni. Mégpedig azért, mert a be nem szolgáltatott, illetve a hallgatói jogviszony megszűnése miatt érvénytelen diákigazolványok sorszámát az iskolának negyedévenként el kell küldenie az Oktatási Minisztériumnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Irodai asszisztens esti tagozaton.:)
Köszönöm a választ!
2010. okt. 29. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!