Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha emelt érettségihez megvan...

Ha emelt érettségihez megvan a behívóm, de nincs kinyomtatva az gond?

Figyelt kérdés

Magántanuló voltam, online kaptam a behívót és nem kaptam semmi tájékoztatást hogy milyen formában kell vinni.

Nyilván kikövetkeztettem, hogy személyi kelleni fog, és megnéztem mikor hova megyek, de azzal kapcsolatban mostanáig figyelmetlen voltam hogy a behívót is vinni kell.

Holnap vasárnap, a nyomtatós helyek zárva vannak, nekünk nyomtatónk nincs, hétfőn megyek emeltezni.

Fontos, hogy ki legyen nyomtatva vagy annyi a lényege, hogy fel tudjam mutatni, illetve én tudjam hova megyek?

Tisztában vagyok vele hogy figyelmetlen voltam, kérlek ne erre válaszoljatok, köszönöm:)

Ha valaki tud fix infót nagyon segítene! Köszönöm.

2024. máj. 5. 02:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond ha nincs kinyomtatva, én vittem anno, de elő se kellett venni, nem nézik. Személyi kell mindenképpen, azzal csekkolják, hogy jó teremben vagy-e illetve Te Te vagy-e. :)
2024. máj. 5. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja elkérni senki sem, illetve ha esetleg mégis, akkor bőven elég ha a telefonodon megmutatod a behívódat.

Sok sikert!

2024. máj. 5. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megnyugtattatok!:)
2024. máj. 5. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Megkapták a behívólevem.horthy
2024. máj. 6. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érzed kérdező, hogy sikerült? ^^
2024. máj. 6. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól
2024. máj. 6. 20:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerintem egész jól, volt néhány feladat(rész), ahol nem voltam boldog de a legnagyobb része jónak tűnik:)

(És tényleg nem kellett a behívó, köszi hogy megnyugtattatok:D)

2024. máj. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!