Ha emelt érettségihez megvan a behívóm, de nincs kinyomtatva az gond?
Magántanuló voltam, online kaptam a behívót és nem kaptam semmi tájékoztatást hogy milyen formában kell vinni.
Nyilván kikövetkeztettem, hogy személyi kelleni fog, és megnéztem mikor hova megyek, de azzal kapcsolatban mostanáig figyelmetlen voltam hogy a behívót is vinni kell.
Holnap vasárnap, a nyomtatós helyek zárva vannak, nekünk nyomtatónk nincs, hétfőn megyek emeltezni.
Fontos, hogy ki legyen nyomtatva vagy annyi a lényege, hogy fel tudjam mutatni, illetve én tudjam hova megyek?
Tisztában vagyok vele hogy figyelmetlen voltam, kérlek ne erre válaszoljatok, köszönöm:)
Ha valaki tud fix infót nagyon segítene! Köszönöm.
Nem fogja elkérni senki sem, illetve ha esetleg mégis, akkor bőven elég ha a telefonodon megmutatod a behívódat.
Sok sikert!
Szerintem egész jól, volt néhány feladat(rész), ahol nem voltam boldog de a legnagyobb része jónak tűnik:)
(És tényleg nem kellett a behívó, köszi hogy megnyugtattatok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!