Az új rendszer alapján, kell emelt kémia érettségi a Szegedi Orvostudományi Egyetemre?
Figyelt kérdés
Megnéztem az ötödik tantárgyas listát, amin említik a kémiát, a fizikát, a biológiát, a biológia - egészségtant és az egészségügyi ismereteket. Én technikumi diák vagyok és az emelt bioszt is nagyon nehezen fogom tudni összehozni. A kémia vagy a fizika pedig lehetetlen. Viszont 5. év végén szakvizsgázok, ami egy emelt egészségügyi ismeretek érettséginek felel meg. Vajon elég lesz a biosz és az egészségügyi ismeretek?2024. máj. 3. 15:05
11/14 anonim 

válasza:

Nem elég. Ha az iskoládban nem megfelelő az oktatás, akkor magántanárhoz kell járni. Én is egészségügyi szakközépből mentem orvosira és még 2 másik osztálytársam is, mindannyian önállóan készültünk fel az emeltekre.
12/14 anonim 

válasza:

#11 azóta gondolom nagyobb a verseny, nehezítették a bekerülést
Nem lesz könnyű alapok nélkül felkészülnie
13/14 anonim 

válasza:

Hatodéves vagyok, szóval azért a miénk sem egy 20+ évvel ezelőtti történet. Tudom, hogy azóta is voltak változások, de nem hiszem, hogy nehezebb lenne most bekerülni, mint pár éve.
14/14 anonim 

válasza:

"Do not ask a Honda driver what it is like to drive a ferrari."
Ne add fel az álmaidat és adj bele mindent.
Ne hallgass a sok lehúzó kommentre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!