Diákhitel esetén babaváró?
Sziasztok.
Ha a páromnak van egy 250.000 Ft-os diákhitel tartozása, de még nem kezdte el visszafizetni, mivel még tanul akkor az befolyásolja azt hogy felvegyünk más hiteleket?
Babaváró, CSOK?
én úgy tudom, amíg nem kezdi törleszteni, mert még tanul, addig nem látja a bank a rendszerben. egy barátnőm most vett fel személyi kölcsönt, neki 2millió diákhitele van és még tanul. nem látszik a rendszerben a diákhitele.
nekem 1millió ft diákhitelem van, de a 3.gyereket várom és szüneteltetve van, de azt már látta a bank, a havi törlesztőnél láttam az összeget, ami lenne, ha nem lenne szüneteltetés alatt a diákhitelem. mi babavárót vettünk fel és nem volt gond emiatt. amúgy 22ezer lenne a törlesztőm, a párodnak sztem 10ezer ft alatti összeg, szóval az nem befolyásolna semmilyen hitelfelvételt, ha amúgy van elég jövedelmetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!