Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szorosan tartjuk a kapcsolatot...

Szorosan tartjuk a kapcsolatot az osztály főnökömmel. Olyan, mintha a bátyám lenne. De tényleg elmondhatom neki minden gondom-bajom, bízhatok benne 100%ig?

Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Szerintem addig míg az osztályfőnököd, inkább a magánéletedről ne mondj el neki mindent. Nem is tudom, nagyon személyes dolgokat.. Valószínüleg megbízhatsz benne, bár jó lenne tudni hány éves is vagy.

Esetleg suli után, ha jóban maradtok, akkor már, mint barátok beszélgethettek, akkor inkább megbízhatsz benne.

Szerintem... De nyugodtan beszélgess vele,csak ne mindenről.

2009. jan. 5. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, akármit elmondasz neki, szerintem tuti nemfogja továbbadni, már csak azért sem, mert ő azért is van, és aki nincs annyira jóban vele, az is teljes mértkében megbízhat benne.
2009. jan. 5. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne ilyen szoros kapcsolatot tartanod vele.. A tanárokban nem lehet megbízni... Egyszer én is megbíztam egyben... Elmondtam neki egy számomra fontos dolgot, amit nem kellett volna senkinek sem továbbadnia, de megtette... Utána szóba se álltam vele... Végül annyi lett belőle, hogy megbánta, de utána nem tudtam felé nyitni... Légy óvatos...
2009. jan. 10. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

Én is megjártam már tanárral. Azt hittem, hogy bízhatok benne, suli után gyakran találkozgattunk, beszélgettünk, de aztán lett egy kis nézeteltérésünk, most perpillanat minden órán feleltet, majd leültet egyessel. Azt hiszi, hogy ezzel kicseszik velem. Közben meg őt sajnálom, hogy egy felnőtt ember hogy lehet ilyen szánalmas. Azért remélem megbuktatni nem fog, idén érettségizem nála.

Én is azt tanácsolom, hogy várj érettségiig, aztán pedig várd meg, hogy ne csak megismerd, hanem ki is ismerd. Utána ha még mindig úgy érzed, hogy bízhatsz benne, akkor már semmi akadálya.

2010. febr. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!