Beszámítják-e a tanári bérbe a köztisztviselői gyakorlatot?
Értekezletek, diákprogramok, ügyelet, versenyszervezés, versenyfelkészítés, kirándulások, mentorkodás, műsorok levezetése, műsorok összeállítása, próbák, meg az egyéb feladatok, amik adódhatnak. Pl. én idén intézményi dokumentumokat is értékeltem. Beiskolázás, kötelező továbbképzések stb.
Ezek mind ofőségen kívüli dolgok.
Óraadóként igaz, hogy mindezekben nem kell részt venned, de azt nyilván nem is fizetik meg.
Gyakornok lenne, nem ped1.
1 év gyakorlat után lehet jelentkezni ped1 vizsgára.
"(12) Az (1)–(11) bekezdéstől eltérően, Pedagógus I. fokozatba kell sorolni azt a köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyban állót is, aki a jogviszonya létesítésekor legalább hat év, szakmai gyakorlatnak nem vagy nem teljes egészében elismerhető munkaviszony jellegű jogviszonnyal rendelkezik."
Ja, megtaláltam.
De ezzel nem sokra vagy majd előrébb, hiszen jön a teljesítmény alapú fizetés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!