Shenouda Mourad kérdése:
Mit csinálhatok ha én egyiptomi vagyok és eljöttem magyarországra hatodikosként de a nyelv miatt két évet maradtam mert még nem tudtam magyarul de most már tudok?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 22:16
1/15 anonim válasza:
A fene se érti mi a kérdés. érthetőbben nem lehetne?
3/15 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Milyen végzettséggel jöttél? Tanulni szeretnél vagy dolgozni?
4/15 A kérdező kommentje:
Abban hogy én most mit csináljak ha újra a reális évfolyamomra akarok járni ?
ápr. 1. 23:09
5/15 anonim válasza:
Ezt az iskolában kellene megkérdezned.
6/15 A kérdező kommentje:
De szünet van
ápr. 1. 23:12
8/15 anonim válasza:
Akkor mehetsz a 7. osztályba, ha van bizonyítványod a 6.-ról, tehát azt befejezted.
9/15 A kérdező kommentje:
nem értitek.
az van hogy én elvileg hatodikosnak kell lennem de azért mert nem tudtam magyarul két évet csúsztattak tehát negyedikes vagyok én meg úhatodikos akarok lenni ezért most csinálhatok-e valamit ez ellen és ha igen akkor mit?
eddig érthető?
ápr. 1. 23:20
10/15 anonim válasza:
Igen, érthető. Csak akkor lehetsz 6-os, ha minden tantárgyból osztályozó vizsgát teszel az 5.-es tananyagból, persze csak akkor, ha a 4.-et már befejezted. Más módon nem lehetsz hatodikos semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!