Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol érettségi! Mit csináljak...

Angol érettségi! Mit csináljak, hogy sikerüljön? Egyszerűen nem megy!

Figyelt kérdés
Tanulok, a tanulmányi átlagom 4 feletti, mindenből 4-esre simán hozni fogom. Magán tanár sem tudott mit kezdeni velem. Bármilyen tipp jól jön, csak legyen meg a kettes!!

márc. 25. 18:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%

"nem tudom kikövetkeztetni, hogy milyen szó megy oda, vagy milyen formája. Szinte végig csináltam az összes feladatlapot, de ha 8 pont összejön, sokat mondok"

A hányból? A nyelvhelyesség részen a 18-ból? Vagy miről beszélsz?

Nem csak nyelvhelyességből áll az érettségi. Annál szoktak a legtöbb pontot veszíteni, de attól még nem szokás megbukni.

Annyira izgulsz, hogy elvesztetted a realitásérzékedet.

Lelkiismeretesebben kellett volna tanulni az elmúlt években, akkor nem paráznál, mert tudnád, hogy mire vagy képes. Most már késő, tudom, nem is miattad írom, hanem azért, hogy mások, akik még évekkel az érettségi előtt vannak, tanulhassanak belőle.

márc. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!