Kell a hirdetéseimben jeleznem a mai naptól, hogy a nyelvóráim csak 45 percesek?
Figyelt kérdés
márc. 1. 09:07
1/7 anonim válasza:
Tedd fel fordítva a kérdést; te szeretnéd tudni, hogy miért fizetsz?
2/7 anonim válasza:
Miért csak 45 percesek?
Jelezheted, de az áraidat is igazítsd ehhez. ¾-e az eddigieknek.
3/7 anonim válasza:
Szerintem illene. Akkor is, ha az árak is 75%ra csökkentek, de ha nem, akkor pedig pláne. Nagyon negy mindegy, hogy valaki mondjuk 4000ret fizet egy óráért (hasra ütöttem), és azzal számol hogy az egy óra (4000res órabér), vagy 3500at neked, mert azt hiszi, te is egy órát tartasz (4666os órabér). Szerintem akkor korrekt, ha kiírod.
4/7 anonim válasza:
Annyit hozzátennék hogy azért 45p elég gáz. Abból 15p elmegy a házikkal kb szóval én mindig egy órásra jártam vagyis 55p volt az 5p az öltözés és jött a másik diák.
5/7 anonim válasza:
Ha az árat kiírod a hirdetésbe, akkor igen. Ha csak az érdeklődőkkel közlöd majd, akkor ráérsz megmondani mindkettőt, ha konkrétan érdeklődnek.
6/7 anonim válasza:
A 45 perc általában azt jelenti, hogy a tanár megpróbál 1.5 órás dupla órákat a diákra rásózni dupla pénzért. Ügyes.
7/7 anonim válasza:
6. Ez nem igaz. A lányom nyelvtanár és ad 45 perces órát is, mert a 10 év körüli gyerekek nem bírnak többet figyelni. Persze az óradíja is ehhez igazodik. A felnőttek pedig jellemzően 60 percet vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!