ElTE TTK vagy SZTE TTIK? Földrajz vagy földtudományi karra mennék. De nem tudom, hogy elég-e, ha Szegedre megyek? Vagy megérné az eltére? Jobban kaphatok utána állást?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 12:31
1/3 anonim válasza:
ELTE földtudományra járok, én nagyon szeretem, mindenképp megéri ide jönni. Szegedről nem tudok nyilatkozni, de tudni kell, hogy ez a két egyetem van fent egyedül az egyetemek világranglistáján, így mindkét helyen színvonalas oktatást fogsz kapni. De azért én mégis az ELTE-t ajánlom, nekem bevált.
2/3 anonim válasza:
Ha közelebb van neked Szeged, akkor nyugodtan menj oda. A lényeg, hogy tanulj sokat és jól, nem azon fog múlni a leendő munkád, hogy ELTE-n vagy SZTE-n végeztél, mind a kettő jó hírű egyetem.
3/3 anonim válasza:
Az ELTE híre jobb, a földrajzi és földtudományi oktatás pedig jobb az SZTE-n. Pl az SZTE földrajzi és földtudományi tanszékcsoportján a gépek,műszerek értéke kb akkora,mint az ország összes többi földrajzi tanszékén összesen.
Plusz egykori szegedi diákok ülnek nagyon sok vezető pozícióban,így nagyon sokat tudnak segíteni munkát találni,akár külföldön is(sőt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!