SZTE-n meddig lehet passziváltatni?
Most este tudtam meg, hogy meghalt a nagypapám. Elég nehéz volt eddig is nézni a szenvedését, mert hasnyálmirigy rákja volt, ami az egyik legfájdalmasabb rák. Nem is igazán fogtam fel, hogy ez megtörtént, és a mamám egyedül maradt. A szívem szakad meg. Azt sem tudom, képes vagyok-e így egyáltalán bármi másra is koncentrálni, tanulni. Elég sokat kellene készülnöm már akkor is, ha csak a minimumra hajtanék, és most fogalmam sincs, mit kéne tennem. Még soha nem vesztettem el ilyen közelálló rokonomat. Ráadásul a cicámat is elütötték és elpusztult, úgyhogy teljesen üres vagyok.
Ha a passziváltatás mellett döntenék erre a félévre, még megtehetném? Ha igen, meddig?
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/l
Nagyon sajnálom.
25 (vasárnap) éjfélig tudod megtenni a modulon.
Előtte szerintem add le az óráid is a Neptunban.
Utána is lehet passzíváltatni, csak azt már külön kérvénnyel, papíros indoklással.
Rendben, köszönöm!
Beszéltem a családommal és arra jutottunk, hogy azért megpróbálok valamennyire teljesíteni. Ő is ezt akarta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!