Hogyan zajlik egy szakdolgozat-védés?
Arra lennék konkrétan kiváncsi, hogy csak a szakdolgozatomról kérdezhetnek?
Ez a vizsga kifejtős, tehát feltesznek egy kérdést és beszélj róla, vagy elég egy-egy mondattal felelni a kérdésre? Semmmit nem mondtak nekünk ezzel kapcsolatban, és nagyon parázok tőle (holnap lesz).
en olyan temat valasztottam, amiben meg a temavezetom sem volt otthon, igy nem nagyon kotekedtek. a legnagyobb dolog, amit kiszurtak egy helyesirasi hiba volt, de azt pofatlanul elinteztem azzal, hogy én tobbszor atneztem, és a temavezetomnek se tunt fel, remélem igy hataron belul van. megkerdeztek miert ezt valasztottam, elmondtam, hogy mert ez érdekel, es tényleg uj terulet, ezzel egyet is ertettek.
de a tobbieknek belekerdeztek. 4-5 kerdesnel tobbet nalunk senkitol sem kerdeztek, mert az allamvizsgaval volt egybekotve, es szoritott az idő, vegulis mindenki a megajanlott jegyet kapta. én azon csodalkoztam, hogy nem mindenkinek volt négyes meg ötös, sok hármas is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!