Más is tapasztalja,aki munka mellett jár egyetemre, hogy nem nézik jó szemmel a munkatársak? Irigyek? Vagy mi a bajuk?
Figyelt kérdés
Munka mellett tanulok. A munkában is jól teljesítek, elátom jól a feladatom. A szabadságom a sulira használom fel, a főnökkel megegyeztünk.Folyamatosan negatív megjegyzéseket kapok a munkatársaktól, amiatt,hogy szabadságra megyek. Nem értem,hogy mi a bajuk. Nekem is jár a szabadság ép úgy mint nekik, csak én arra használom,hogy építsem magam. Ez miért fáj valakinek?febr. 16. 16:17
1/10 anonim válasza:
Jah, hát ez alap 😁
Nem csak a munkatársak irigyek, hanem kb mindenki. De amúgy nem is a tanuláson van a hangsúly, hanem a fejlődésen.
2/10 anonim válasza:
Ahelyett, hogy fejlesztenék magukat, megpróbálnak másokat is lehúzni, hogy ne érezzék magukat csődtömegnek.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
3/10 anonim válasza:
Érdekes, engem nagyon támogattak a kollégáim, volt, aki kijegyzetelt nekem egy szakirodalmat, mert ráért, én meg ne gürizzek annyit.
4/10 anonim válasza:
Épìtőiparban dolgozom munkásokkal napi szinten. Kb egyből kikezdik azt aki legalább egy szakmát kk akar tanulni és előrébb lepni. Sok a primitív irigy ember itthon
5/10 anonim válasza:
Nekem csak egy ilyen kolléganőm van, a többiek normálisak.
6/10 anonim válasza:
Épp ez az egyik oka annak, hogy a munkahelyemen nem mondtam el, hogy elkezdtem egyetemre járni. Időnként valaki megkérdezi, hogy miért van ennyi egynapos pénteki szabadságom, van már pletyka is belőle, de ennyi, az meg nem érdekel.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol dolgozol. Ha söpredékek között akkor irigyek lesznek, ha értelmes, intelligens emberek között akkor támogatók.
8/10 A kérdező kommentje:
Én sem mondtam el az elején de muszáj volt, mert nem akartak elengedi szabadságra. Szerintem nagyon rossz màju nők között dolgozok.
febr. 17. 11:02
9/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen munkatársaim voltak, plusz a főnök is! Mikor szóltam, hogy sulihét lesz erre: kisf, szom tele van az iskoláddal. Pedig volt tanulmányi szerződésem.
10/10 A kérdező kommentje:
Szomorú,hogy ez általános jelenség. Szerintem támogatni kellene azt aki fejlődni akar és tud is.
febr. 19. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!