Plagiumot ellenőriztem a nem kész szakdolgozatomon (40 százalékig van meg). Akkor most kesz állapotban ezt teljesen lopasnak fogja jelezni? Kezdhetem elölről?
Várj! Milyen felületen kérdezted le?
Valójában Plagiarism, vagy Similarity érték ez a 6%?
Nos, így már érthető. Az a 6% semmiképpen nem jó.
1. Hiába nevezi Similarity-nek (ez valószínűleg egy ügyes marketing megfontolás volt azok megvezetésére, akiknek szüksége van a ténylegese Similarity értékre), valójában ez csak Plagiarism rate.
2. Plágiumnak a 6% rengeteg, a 0.1% is sok. A plágium zéró tolerancia alapú.
3. Ez annak ellenőrzésére, hogy az egyetemen jó lesz-e, csak minimális részben segít. A Plagiarism értéket megkapod, de a valós Similarity értéket nem. Márpedig erőteljesen figyelembe lesz véve.
#6:
Úgy látszik fogalmad sincs ez a program hogy működik, ugyanis olyan "pontos" ez az izé, hogy egy hivatalosan 80%-os Similarity értékű össz-vissz 1000 szavas szöveget, 7%-osnak hoz, igaz, abban van egy százaléknyi olyan, ami valójában hivatkozva volt, a többi valóban plágiumos.
Egy 800 szavas, 20%-os Similarity értékű szöveget pedig konkrétan 0%-osnak hozott...
Ez rohadtul ki fog derülni, mikor az ember az egyetemnek küldi be a dokumentumát.
Én igazából nem értem az ilyen embereket, hogy mi a francért pazarolnak pénzt használhatatlan, nem megfelelő, a lényegi értékeket hibásan (de legalábbis NEM egyezően azzal, amit a professzor(ok) fog(nak) látni) mutató oldalak "prémium" szolgáltatására.
Mi a jó francért nem azon a felületen van ellenőrizve, aminek az eredményeit az iskola/professzorok megkapják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!