Adótanácsadó képzés vagy diploma?
Figyelt kérdés
Decemberben sikeresen levizsgáztam, így mérlegképes könyvelő lettem. Szeretnék még továbbtanulni, de nem tudom merre lenne érdemes.febr. 2. 12:56
1/2 anonim válasza:
Most vagy elhelyezkedsz könyvelőként az új papíroddal, vagy továbbtanulsz. Ha vállalatoknál akarsz dolgozni üzleti területen, akkor nyilván jót tesz a diploma, de azt csak munka mellett levelezőn kezdeném el a helyedben. Tehát a megoldás egyszerű: kezdj el dolgozni, mellette jelentkezz például pénzügy-számvitelre levelezőn, és ha felvesznek, szeptemberig még el tudod dönteni, hogy elkezded-e.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, mit és hol szeretnél csinálni. Ha kisebb cégnél, idővel esetleg vállalkozni szeretnél, akkor többre mész az adótanácsadóval. Itt csak akkor érzed meg a diploma hátrányát, ha könyvvizsgáló/adószakértő szeretnél lenni, ezekhez kell. Ha nagyobb céghez, multihoz mennél, oda diploma és nyelvtudás kell. Ha nagyon kell nekik, hogy adótanácsadó papírod legyen, úgyis elvégeztetik veled munka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!