El lehet helyezkedni kezdő targoncásként Magyarországon?
Figyelt kérdés
Indul a héten targoncás tanfolyam a közelben. 3 elérhető típusra lehet megcsinálni.
Ha sikeresen el is végzem, mekkora eséllyel találok vele munkát, lévén kb tapasztalat nélkül leszek!?
Békés megyei vagyok, és nem szándékozok elmenni innen.
2024. febr. 1. 08:45
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, targoncásként általában nem nehéz elhelyezkedni. Nyilván Békés megyében is számos raktár van, ahol szükség van targoncásra, így szerintem előbb-utóbb el tudsz helyezkedni. Kezdőként nyilván nem a legjobb állások között tudsz majd válogatni.
2/3 anonim válasza:
Én még eddig csak olyan állás hirdetéseket láttam, ahová gyakorlott targoncást kerestek. Esetleg próbálkozz Pesten!
3/3 xKakashix válasza:
El lehet helyezkedni, de nem lesz könnyű, mindenhol előrébb veszik a tapasztaltabbakat, olyan helyen is ahol pályakezdők jelentkezését is várják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!