Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt,hogy oldanátok meg vagy...

Ezt,hogy oldanátok meg vagy ez már esélytelen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy szeretnék tanár lenni, viszont 29éves vagyok, minimálbéres fizetéssel, így félrerakott pénzem nincs.

Milyen lehetőségeim vannak, valaki tudna segíteni?

Fizika,és informatika tanári érdekelne.. (érettségim van, emelt informatikával)

jan. 19. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
El kell végezned az egyetemet. Ha sikerül önköltséges képzésre bekerülnöd, nem sok pénzedbe fog kerülni.
jan. 19. 13:05
 2/10 A kérdező kommentje:
És a megélhetés közben? Miből tudok megélni?
jan. 19. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nézni, hogy melyik egyetemek indítanak államilag támogatott képzést levelező munkarendben és akkor munka mellett is csinálni. Nagyon jó szakpárod lenne. A Felvi.hu-n tudsz tájékozódni.
jan. 19. 13:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Eger-ben latom! Jol olvasom,hogy kotelezo fizikabol erettsegiznem?
jan. 19. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű, elvégre azt fogod tanítani.
jan. 19. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem jól látod, nem kell.
jan. 19. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Eger-ben latom! Jol olvasom,hogy kotelezo fizikabol erettsegiznem?"

Ne haragudj de te hogy akarsz másokat oktatni, ha 29 éves létedre neked is problémát okoz az értő olvasás? Feketén fehéren le van írva a felvi.hu-n a felvételi követelmény, nem egy űrtudomány...

jan. 19. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem jártál egyetemre, állami támogatással is végezheted.

Viszont nem egészen értem, hogy ha ennyire nehéz a megélhetésed, és nincs, aki támogasson, miért akarsz tanár lenni? Fontos, hogy legyenek, akiknek akkora a hivatástudatuk, hogy így is tanítani szeretnének, de ha már az egyetem alatt is éhen halnál, hogy élnél meg szerinted így hosszútávon?

jan. 19. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
De pedig azt irja a felvi.hu hogy a fizika az elso targy ami kotelezo
jan. 19. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
6. vagyok, megnéztem megint és nem vettem észre bal oldalt a fizikát.Igen, jól látod, a fizika kötelező és a másik a felsorolásból választható az érettségi pontok tekintetében. Szóval érettségizned kell fizikából, de nem kell emelt szinten, mert azt nem írja és informatikábókl viszont van neked. Az érettségit neked kell intézni az Oktatási hivatal honlapján fenn van, hogy mikor és hogyan. A képzés államilag finanszírozott formában is lehetséges.
jan. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!