Keddre kell megtanulnom 30 szot angolbol. --!?
Figyelt kérdés
Tudok valami hatekony dolgot ajanlani amivel konnyen meg tanulom+ nem is felejtem el?jan. 7. 16:46
1/5 anonim válasza:
ismételni ismételni ismételni a végtelenségig.
3/5 anonim válasza:
Pl. a Gyakori helyett a szavakat olvasgasd!
4/5 anonim válasza:
Komolyan mondom, ezen a kérdésen hangosan felröhögtem.😂 30 egész szót? Ne szórakozz már... nekem csütörtökig cca 600 oldalt kell megtanulnom és megértenem az egyik vizsgámra a 4-ből. A többire még lesz még 1-2 hetem felkészülni, nem kevesebb tananyagból. Ismétlés a tudás atjya valóban, de nem feltétlenül a megértésé.
5/5 anonim válasza:
Amikor amerikába költöztünk, akkor napi 30 szó volt a penzum. 6.-os voltam. Ne sajnálkozz, hanem tanulj meg 120-at keddig!
Hidd el k. jó ha tudsz egy nyelvet és nem csak rigó utcai alapfokon amivel kb köszönni tudsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!