Mit csináljak, hogy jobban tudjak koncentrálni a suliba?
Értem a leckéket, meg is tanulom őket, és akkor a dogáknál ilyesmiket rontok el, hogy pl. rosszul adok össze egy számot, vagy akarok B-t írni és D-t írok helyette! A legalapvetőbb dolgokat rontom el, amiket már négy-öt évvel ezelőtt is tudtam. Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen szétszórt? Mitől lehet ez? (Nem vagyok szerelmes.)
Kérlek, segítsetek!
Valami miatt nem koncentrálsz eléggé.
Mondjuk én speciel mindig is ilyen voltam, olyan hibákat vétettem, hogy a tanárok is csak nevettek rajta. Az érettségim úgy adta vissza a felügyelő tanár (ismert már szerencsére), hogy elfelejtettem pár oldalt kitölteni, de egy az egyben.
Egy dolgot lehet tenni: megpróbálod a figyelmed egy dologra összpontosítani és kizárni a külvilágot. Ebben rengeteget segíthet például ha elkezdesz zenélni tanulni vagy táncolni - mindkettő nagyon komoly összpontosítást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!