SE-ÁOK-on mennyire húzós a biokémia szigorlat?
"érdekelne, hogy akik már túl vannak ezen, milyen volt?"
Orvostanhallgatóként azért illene eljutni olyan szellemi szintre, hogy ez teljesen relatív és egyénfüggő, nincs rá konstruktív válasz. Számomra egyik vizsga sem volt különösebben megerőltető, mivel egyrészt kifejezetten tehetséges, magas intelligenciával született egyén vagyok másrészt megfelelően menedzseltem a saját időmet és már évközben megértettem az anyagot, nem az utolsó pillanatra hagyva a készülést. Teljesen mindegy volt számomra, hogy egy tárgyon megbukott a fél társaság vagy átment mindenki, stabilan hoztam a jó, de jellemzően jeles eredményeket, függetlenül más teljesítményétől.
Ezek alapján a kérdésedre válaszolva: számomra könnyű volt, de ebből ne vonj le messzemenő következtetést, hogy neked is az lesz-e. Objektív módon értékelnek, ha tudod a tananyagot akkor sikeresen abszolválod a szigorlatot, ha nem tudod akkor megbuktatnak.
Örülök, hogy segíthettem, maradok tisztelettel:
Prof. Beles - kutatóprofesszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!