Mire kell figyelni szakdolgozati prezentáció készítése közben? Kérlek, adjatok tanácsot!
Közeleg az államvizsgám, és prezentációt kell készítenem a szakdolgozatomból. Eddig már kismillió kiselőadást csináltam, de ez más, mert ez az első ilyen jellegű az életemben. Tehát az alábbi kérdések merültek fel bennem:
Ugye jól érzem, hogy itt annyira nem fontos a külcsín? Mármint mennyire kell kidekorálnom a prezentációm? Fehér alapon Times New Roman betűk nem lesznek jók? Nem művészeti képzésről beszélünk.
Hogyan tudok kb. 50 oldalt belesüríteni 15 percbe anélkül, hogy kifutnék az időből?
Mennyire részletezzem az irodalmi áttekintés fejezetét? Nem elég csak a bevezetőből és magából a kutatásból elkészíteni az előadást?
Esetleg tippeket, ötleteket tudtok adni nekem, saját tapasztalatok alapján? Tervezek írni a konzulensemnek is, csak nem tudom, ünnepek között foglalkozik-e munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!