Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi gólyatáborok...

Az egyetemi gólyatáborok milyenek szoktak lenni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 21:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én pont a PTE BTK-ra fogok menni😆

2023. dec. 27. 19:40
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot és az infót! Nagy eséllyel így kihagyom a gólyatábort. A találkozóra természetesen elmegyek.

2023. dec. 27. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Én a #9-es vagyok, nagy antialkoholista... Elmentem a gólyatáborba, viszont találtam magamnak lányokat, akik ugyanúgy nem ittak, mint én. Már az első napon összeszoktunk, és most is jóban vagyunk. Nekem tényleg csak kapcsolatszerzés miatt volt jó.

Semmi sem kötelező, nem szólhatnak meg miatta, ha nem iszol/veszel részt valamilyen feladatban.

És nem, kérem ne írjon az a felhasználó privátot, aki a meztelenkedős feladatokról szokott zaklatni. 😭

2023. dec. 27. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Találkozó meg az orientációs napon volt csak, nem volt előtte más alkalom.
2023. dec. 27. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát a PTE-vel jól kifogtad, ott ha nem akarsz inni kb nem is tudsz részt venni a feladatokban, az egésznek a lényege, hogy félholtra itassanak. A vetkőzős feladatról pedig inkább ne is beszéljünk...
2023. dec. 27. 20:22
 16/20 A kérdező kommentje:

15#

Vetkőzős? Erről sem tudtam hogy van.. Mi ennek a lényege? Teljesen meztelenre vetkőztetnek?

2023. dec. 27. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha introvertáltabb vagy, tehát kevésbé érzes jól mahad emberek közt, buliban nem tudsz feloldódni, akkor úgysem fog tetszeni.
2023. dec. 29. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
22%

A korábbi gólyatábori botrányok miatt már tiltottak a szexuális jellegű feladatok.

"Szimplán ismerkedés a majdani osztállyal, vagy valami merészebb?"

Egyetemen nincsenek osztályok, csoportok vannak és csoporttársak.

jan. 6. 10:45
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
18: aztan az a szép, ha mondjuk valami nehezebb szakon vagy, aztán a gólyataborban híres idosebb party szeniorokkal kerülsz egy órára pár félév után mert utolérted őket. Velem mérnök szakon ez történt. Ha az egyetem vkinek csak a buliról szól akkor igen nehéz elvégezni egy nehéz szakot.
jan. 6. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk a gólyatáborban az idősebb instruktorok egyáltalán nem részeges partyarcok voltak, éppen ellenkezőleg. A felsőbb éves elit diákok közül kerültek ki, az egyikük például benn ült a bizottságban a szóbeli felvételimen is.
jan. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!