Január 6-ra képes lehetek megtanulni 25 töri tételt?
Figyelt kérdés
(sajnos nem vagyok az a gyorsan megjegyzős típus. Be tudnám így is jól magolni? )2023. dec. 18. 08:14
2/6 anonim válasza:
Simán.
Nekem január 10-re kell megtanulnom 70 tételt egyetemre :)
Ja és előtte egy nappal másból is vizsgázok.
3/6 anonim válasza:
Két napom lesz a féléves mikroökonómiára 🤣
4/6 anonim válasza:
Egy átlagos képességű diáknak bőven elegendő idő a tételek megtanulásához. Azt pedig nem tudhatjuk, hogy te mennyire vagy gyenge képességű.
5/6 anonim válasza:
Ha csak ez a tanulnivalód van, akkor én beosztanám minden napra, hogy hány tétel. Szóval ha 24-26 között nem tanulsz (mert na, legyen egy kis boldogság is :D), akkor van 16 napod. Az mondjuk 1,5 tétel naponta. Vagy mondjuk döntsd el, hogy napi hány tételt akarsz tanulni (pl a 2 tétel/nap az laza tempó), akkor az durván 13 nap. Én így csinálnám, mivel van rá idő. Szóval én inkább elkezdeném most időben, és akkor laza tempóval simán meg lehet tanulni.
6/6 anonim válasza:
Ez csak akkor sikerül ha minden nap pontban reggel nyolckor és este hétkor kiírod a gyakorira ezt a kérdést. Ha csak 1 percet is késel akkor lehetetlen küldetés megtanulnod a töritételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!