Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezik a mai világban jó...

Létezik a mai világban jó minőségű toll?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 9.-es vagyok és itt van december és már a negyedik tollamat használom. Legnagyobb gondom az, hogy az összes nagyon gyorsan kifogy. Azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki jó minőségű sokáig kitartó tollat ajánlani amit könnyű beszerezni?

2023. dec. 13. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Mitsubishi gél tollak. A VASTAG betétes.
2023. dec. 13. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom az Uniball UM-170 típusú zseléstollakat. Írásnyomuk gyakorlatilag kifogástalan és egyáltalán nem függ az írás sebességétől. Rendkívül könnyeden lehet velük írni. Szerintem minden tekintetben túltesznek még a méregdrága töltőtollakon is. Nyilván nem fognak olyan sokáig tartani, mint egy Parker betétes golyóstoll, de ezt a kompromisszumot érdemes meghozni a kimagasló írásélményért cserébe. Egyetemistaként ezt a tollat használom az előadásokon jegyzeteléshez, és legalább 30-40 A4-es oldalt tele lehet egy ilyen tollal írni.
2023. dec. 13. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
2. A Parkert direkt nem írtam. Nekem van 2, eredeti betétekkel, és nekem annyira nem jön be írásra. Olyan darabos az íráskép, ha nem jó a papír.
2023. dec. 14. 01:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a legolcsóbb noname kék műanyag golyóstoll mindig beválik. Amiből mindig van egy csomó az olcsó részlegen.
2023. dec. 14. 01:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Signetta tollak jönnek be nekem legjobban.
2023. dec. 18. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a pilot supergripre esküszöm,
2023. dec. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!