Van valamilyen mód rá, hogy egy Moodle-ben írt teszten tudjak csalni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan varázscuccokra, mint a link beírása valamilyen programba stb. Korábban a Quizizzel volt hasonló tapasztalatom, bár tudom, az sokkal komolytalanabb...2023. dec. 10. 16:14
1/6 anonim válasza:
Megnyitsz egy masik tabot es kikeresed google-en a megoldast.
2/6 anonim válasza:
a mi egyetemünkön minden karnak más moodleja van, eddig én 3 különbözőt használtam, szóval lehet más nálatok a helyzet, de nálunk simán lehet, bár túl sok tesztet nem is iratnak benne
3/6 A kérdező kommentje:
2-es, és hogy csináltátok?
2023. dec. 10. 18:24
4/6 anonim válasza:
böngészőben rákeresel a válaszra, más kikeresi, stb
5/6 anonim válasza:
A Moodle rendszerben a szerveren történik a javítás, nem helyi böngészőben javascriptben, szóval a kliens gépen nem tudod kihekkelni a megoldást.
6/6 anonim válasza:
Hát én úgy csináltam hogy pdfbe megnyitogattam a jegyzeteket és ctrl+F keresőt beállítottam előre. De nálunk úgy csinálták meg a tesztet, hogy nagyon kevés idő volt tehát nem volt időd keresni válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!