Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Perfekt.hu oldalról tapaszta...

A Perfekt.hu oldalról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nézegettem a képzéseiket, de nem tetszik, hogy meg kell adni telefonszámot az érdeklődésnél, meg nem írják, milyen típusú tanúsitvány állítanak ki.

A laba.hu oldallal már megjártam, mert nem kaptam rendes bizonyítványt, csak e-mailben küldtek egy papírt, amivel semmire nem megyek, nem akarok újra így járni!

Akinek van tapastzalata a perfekt.hu-val, vagy tud olyat ajánlani, ahol jó tanfolyamok vannak, és rendes bizonyítványt adnak, annak hálásan megköszönöm!

2023. dec. 7. 06:33
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Mi az hogy "rendes bizonyítványt" adnak? Egyiknek sincs értéke amit ilyen profitorientált képzési centrumok állítanak ki. Teljesen mindegy hogy az akkreditált vagy nem, egy OKJ sem ér semmit.

Ha nem akarsz úgy járni, hogy értéktelen papírt kapj ismét akkor menj piacképes egyetemi szakra (pl: orvos, villamosmérnök, mérnökinformatikus stb...).

2023. dec. 7. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Na, a laba képzései tipikus túlárazott, semmire se jó képzések. Udemy-n ugyanezek a kurzusok párezer forint összegért elvégezhetőek.

Én is azt mondom, hogy ha piacképes papírt/szakmát/tudást akarsz, akkor menj egyetemre!

2023. dec. 7. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de az egyetem most nem opció. Nem vagyok már annyira fiatal - elmúltam 30 -, és az érettségi eredményeim sem a legjobbak.

A rendes bizonyítvány alatt pedig nem azt értem, hogy e-mail-ben küldenek egy papírt, hogy nyomtassam ki, hanem a kezembe adják, mint az OKJ-t.

2023. dec. 7. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"A rendes bizonyítvány alatt pedig nem azt értem, hogy e-mail-ben küldenek egy papírt, hogy nyomtassam ki, hanem a kezembe adják, mint az OKJ-t"

Oké, tegyük fel valaki nem e-mailen küldi el, hanem veszi a fáradtságot, kinyomtatja és beleteszi egy keményfedeles borítólapba, amin szerepel, hogy OKLEVÉL gyönyörű aranyozott betűkkel stb... megsúgom hogy ettől ennek a munkaerőpiaci értéke ugyanúgy 0 lesz, mint az emailen átküldött izének. Attól ha egy szart szépen becsomagolnak az még szar marad. Ahogy korábban is írták a legtöbb "oktatócentrum" által kiállított tanusítvány / bizonyítvány teljesen értéktelen, a kutyát sem fogja érdekelni egy cégnél, hogy XY helyen milyen névtelen képzést végeztél el.

Szóval ha az egyetem nem opció akkor gondold át érdemes-e pazarolni a pénzt/időt ilyen értéktelen képzésekre... szerintem sokkal érdemesebb az internet segítségével képezni magad vagy nyelveket tanulni stb...

2023. dec. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!