Mikor utalja az Országos Kórházi Főigazgatóság a Bsc ápoló ösztöndíjat 2023-ban?
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 17:24
22/57 anonim válasza:
Ahogy sejtem, ma se lesz utalás 😞
23/57 Anna1216 válasza:
Még utalhatnak a délelőtt folyamán
26/57 anonim válasza:
Dehogy kaptunk. Imádom ezt a szarságot, hogy eddig mindig időben érkezett. Most majd megkapjuk 31.-én reggel xD
27/57 Anna1216 válasza:
Én azon gondolkozok hogyha a Magyar Államkincstár kellene utalnia ők miért nem tudnak róla??
28/57 anonim válasza:
Mi már azt beszéltük a srácokkal, hogy most kaparják össze a pénzt, meg ugye most volt a nagy kórházigazgatói címek visszavonása. Tuti azzal papíroznak az OKFŐ-nél és szarnak a fejünkre.
29/57 anonim válasza:
28/28
Az még semmi de az Okfő igazgatásából is rugtak ki embereket többek közt a gazdasági igazgatót. Így persze hogy szarnak ránk.
30/57 anonim válasza:
Szóval ez most sajnos ilyen. Feleslegesen ne stresszeljetek így vizsgaidőszakban. Remélhetőleg mindenki megkapja a pénzét. Még az évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!