Best of Kozák Gyűjtemény?
kedvenc emlekem rola amikor yappelt valami cyberbullyingrol es akkor szoba jott hogy az o idejeben meg ilyen nem volt es hogy ok mashogy basztattak egymast. mondom oksi ez rak unalmas el is bambultam. erre 2 perc mulva annyit erzek hogy racsap a hatamra es mondja hogy ok egy papirra rairtak hogy "hulye vagyok" majd racsaptak a masik hatara, erre megegyet racsap a hatamra
masik kedvencem amikor elkezdett mellettem egy labon ugralni, majd felhuzta a nadragja aljat es elkezdte a bokajat mutogatni, bar emogott nem tudom mi a context
Egyik nap érettségiidőszakban dogát írtunk. Szokásos videóelemzés, de a táncsics technikája miatt a videónak nem volt hangja, és a nagy informatikatanár nem bírta megcsinálni. Azt mondta "jó mostmár nem érdekel, de szerintem maguk felől is hasonló érzés van" és fekkapja a laptopját és kiviharzik. Közben kiderült, hogy érettségin kellett volna az első 20 percben.
Nálunk a fizikaóra úgy néz ki, hogy mindenki sorozatot néz, rajzol, olvas, de senki sem figyel, és minden órán elmondja, hogy mindig naprakész információkkal készül. Volt egy dolgozatom, amire konkrétan nem készültem, ezért leírtam rá a citromsav ciklust. Ránéz a dolgozatomra és azt mondja: ahaa hálózat értem.
Meg egyszer volt, hogy úgy nézett ki a tabla, hogy lucid dreams, valami embaszott emberi fej meg ilyen valami rajz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!