Szalagavató, táncolhatok én a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Majd 2 év múlva lesz a szalagavatója és 4 fiú van az osztályában lányok meg 20 tehát sehogy sem jönne ki , alsóbbévest kellene választania vaagy én is mehetek vele táncolni? Én más suliba járok. Ez megengedett? Ha igen a próbákat hogy oldhatnám meg?
Igazából nem szeretem más férfival látni a bnőm eszméletlenül zavar. Nem nem azért mert nem bízok benne még mielőtt valaki megkezdi. Csak zavar. Kevés ember van aki szereti látni a barátnőjét/feleségét más férfival táncolni és egymásrahangolni legyen az bármilyen rendezvény.
2023. nov. 21. 22:55
1/2 anonim válasza:
Iskolafüggő. Van, ahol engedik, hogy külsősöket hívjanak, van, ahol nem.
2/2 anonim válasza:
Többnyire szokták engedni, pláne, ha ilyen az arány.
Hogy a próbákat hogyan oldod meg, egyéni szociális probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!